Saturday, May 15, 2010

A Special Dedication

بسم الله الرحمن الرحئم
اسلام علئکم ورحمة الله وبرکة



okeh! mlm ni aku rase gedik skit nk wat skit p'hrgaan kat kwn2 aku yg sgt baek ati n sempoi! tade nk kasi adiah2..cume ucapan je yer! adiah tggu aku da kaye nt la bru bole aku kasi. semalam mse tbe2 wat LEYA n SAFRIE TERbengang ngan aku trus rase bersalah gile2.. so, bile ade kesempatan utk idop lg ni aku nk minta maaf kat sume kwn2 aku..! aku nk korang taw yg aku ikhlas kwn ngan korang..! sng cite, bia aku tagged name korang 1-1 erk??!



(gambar ni je yg aku suka dekat album kau)

MOHAMAD IZMEER BIN IBRAHIM@RYU WATANABE@BAM@KIMEN
(byk nickname ko nih)

aku tataw nk tulis ape psl ko nih sbb aku x knl ko..eheheheee.. time kasih jd kwn aku. ko la penyeri idop aku bile mne aku tga bengang ke..even mase 2 tga bengang ngan ko.hahaa.. name MOK yg ko kasi kat aku 2 mmg unik even mksod dye.....phm2 sendiri la. tade sape pon brani pggil aku ngan name 2..ko ni mmg la..mmg cari psl.haha... ko kena rajin usha blog aku taw! haha... walaupon aku x knl ko n x pena jumpe pon..tp ko da mcm besfren aku kot! classmate aku pon tade la rpt cam ko nih. (eleh, kembang la 2!) gudluck kat UiTM nt erk.. jge leya utk aku taw!! (sorry leya!!) tp ko jgn lupe 1 be
nda..belanje aku mkn eskem taw. eskem pop ngan cornetto..x kire, aku tuntut gak nt!! ko kan ske lupe ape yg aku ckp, sedih taw x. (poyo) tenkiu gak sbb ko slalu semakkan chat box aku ngan chat ko. asal aku on je, mst ko msuk line. keep it up!! aku iklas kwn ngan ko nie..n hope x de la nk menyepi pasnih! (poyo lg) truskan ngan ko nye minat lam music 2..kalo bole nt buatkan la aku 1 lagu. hahaha (bajet aku diva je nk mntak2 org wat lagu) btw, ko tere maen gitar 2! aku jeles kot sbb aku mmg x reti nk pegang gitar! hahaha u're RAWKS!! mmg best jd kwn ko mohamad izmeer bin ibrahim!!


INTAN (budak tadika), SEHA (blupblup), MUMUL (yakuza), IKHA (makcik) & YUNI (yuna)

korang kwn aku yg sgt best! x pena dpt lupe kenangan mase kite same2 spm..sodom berjemaah(kes tamaw jd imam kat surau aspuri,hahahaaaaa)pnjat tgki..studi same2..Y.E.S..kenduri kat lam dorm..lunch kat kantin same2..sumpa best! korang mst x bole lupe aku ngan sambal fear factor makcik senah kan? hahahaaa...jht x jht nye korang bile maen lari2 n sorok TAKMOK aku..video kite time spm dlu ade je aku simpan lam fon. syg kot nk dlete! heheheee~tenkiu sgt2 sbb byk aja da meaning of camaraderie(word tcer aini) insyaAllah kalo ade rezki kite jln same2 erk b4 mumul blah. tmpat blaja kite da cun da 2..heheheee..aku xkan lupe korang kecuali la aku da nyanyok t! mklumlah..korang kan pggil aku nenek zek! glam gile name 2..credit 2 u, my yakuza! aku msti rndu gile nk kne kacau ngan ko time TERlelap lam lab. IKHA, tnx 4 cherish me mase nga down. ko yg kasi idea nk tulis essay bi...kasi idea yg out of my mind! seb baek spm dpt score a! essay ko byk mbantu!SEHA, tmn lepakku..byk sgt pertolongan ko. ALHAMDULILLAH dpt 1 u..hope dpt 1 bilik n kls gak! n tnx 4 bein my eng. tcer! aku mmg suke study sejarah ngan ko! kite mmg geng buku teks sejarah! tp ko agi hebat la..tnye sume bnde bole ingat..tp aku ttp x puas ati, ckgu mang slalu aim aku even ko yg top! afta diz kite hfl bku law plak erk..smpai lunyai buku 2 kite wat!! hahahaaaa...YUNI, ckgu swimming aku..even aku x reti swim care yg ko aja 2.haha...x lupe gak, ckgu admat aku. ko mst slalu rase cam nk pecah kpala kan bile aja aku! MUMUL, seindah name n perwatakan. ummul=ibu..mmg cam mak aku pon! kuat mmbebel.hahaa tade..ko ske kasi nasihat n petunjuk kat aku. cite psl islam2 ni..cam2 facts yg aku dpt taw dr ko! sonok tgk pic ko mase wat umrah..rase cam x saba je nk pg mekkah 2! lg,ko ske blanje aku..aja aku BM, kimia n BIO..sbjek power ko! n inbox fon aku byk ngan msg comei ko je..sorry la, aku x byk msg2 comei nie nk kasi balik kat ko. gudluck my doc! nt jgn x reti ckp suda suda! haha..TENKIU! da last but not least! my INTAN payung. i luv ketat2 la dear! aku sgt ske dga ko nyanyi espesely lagu tggal kenangan-saleem 2..tacing kot! haha..ko x bole dpisahkan ngan estrella! ske ko nyanyi lagu stay 2..mdayu-dayu je dga. haha.. if got chance, kite karok lg oke! mase skola dlu mcm2 bnde kite wat same2..sumpa lwk bile muke ko asik kne point ngan ckgu mang..ko lak ske gelakkan aku bile kne rotan ngan ckgu mang..kuikuikuikikiik..ko ske suap aku ngan mknan..yg part nih mmg aku ske!! kek coklat n chicken chop yg ko wat sgt sdp!! agak2 la kan, ade lg x kesan sos yg ko tonggeng kat tp koridor dorm aku 2? wat cacat pemandangan je ko nih..=) aku sgt epi bile dpt maen keja2 ngan ko time aspuri blackout 2. x kan bole lupe da moment ko tuju aku ngan slipa. aku da aja aku 1 bnde..sepak2 slipa dak2 mutiare1.hahahaaa.. since dat, asal aku lalu je dpn mutiare1 2 aku saje2 g sepak slipa dorang yg x reti2 nk susun 2 walaopon ade 1,2 psg je slipa 2. dlu slipa O.S. slalu jd mgse. kesian pd wrga m1! tp, pdn muke!! huahuahaaa...mlayang smpai msuk lgkang! mlm2 mase f5 ko slalu ajak aku lepak ngan turt n sera kat delima3. sdp je mkn maggi. hahahaaa... pastuh g curik shower foam org wat basuh tupperware. kuikuikui..(betape siot nye kite)plz jge ciktak elok2 erk..jgn jd cam takmok suda..kaki da putus, aku cmpak atas almari. kasihan! ^^, tp tnx jgak ko slalu je aja aku kimia tiap kali aku x fokus lam lab 2...kdg2 smpai gado bile cite psl fizik, lenz law. haha..same2 blur. kite mmg dtakdirkan utk dok lam G-club la weh..mst tcer aini n tcer fazilawa da aim muke kte yg tere admat kan?? hahahaa...tnx byk2 intan! ko mmg mak lawak aku..kisah ko mase smyg terawih 2 sumpa kaw2 nye lwk. x pena aku dga cite bengong nye lwk camtuh! terkekek-kekek x ckup nfs n TERmenangis aku n dyla gelak dga cte 2..hahahahahahahahaaaa lastly, aku nk ko taw...aku syg ko sgt2! jgn sedih2 ea..takmo da jauhkan diri ngan kitorang sume...TERASE giler taw x! I LUV U ALL MY DEAR!

LEYA (Jelita) & IRAH (Comel)

korang ni mmg cam kaki n kasut..x bole la nk dpsahkan. g mne2 pon mst berdue! haha.. tnx sbb slalu tlg aku lam bab study ni.irah, sory kalo wat ko bengang..rndu la nk maen ngan ko nye teddy mr.bean 2.. cite sal suju..ko la yg perkenalkan aku ke dunie suju ni selain teyna. ko da ade donghae, kasi la hiro kat aku. kuakuakuaaaa.... btw, sdp kek batik yg ko slalu buat 2. aku je yg wat x jd. haha... mase f4 kite x rpt kot..tp seb baek naek f5 ni mkin mggila. ko slalu kejut aku bgun tdo. kat u nt sape nk kjut aku?? x dpt la nk afta shower ko da..slalu 2 asik afta ko je..hehehee..miss dat moment. plg x bole lupa+blah, ko yg perkenalkan kat aku sabun basuh bju jename attack! sampai skang aku gune sabun 2 lg kot! kuikuikui..n leya, pasnih x bole nk stay up same2 ngan ko da...ko kat puncak alam..aku lak shah alam...kos lak da jauh menyimpang. aku law, ko scn..haha.. kire ko ni penyabar gile la bole thn ngan perangai aku yg susa nk jage dr tdo ni. tga2 dnihari ko dtg dorm aku pastuh kejut aku ajak satay up same2! dlu study kat ruang bwh aspuri..pas prep mlm je mst g cop meja batu 2. pastuh da tuka port! lari kat seblah nilam 3! sumpa bez study ngan ko! cpt je masuk kepale otak aku bile ko yg aja..tp x lame pastuh lupe balik. huahuahuaa...aku ske bile tgk ko mrh then nt ko cool balik! sonok kot dok cuak ngan ko cri tmpat nk sorok nset bile heboh de spotcek! mcm2 idea la yg ko bg.. n then ko slalu lpskan rase bengang terhdp cute kat aku. hahahaa..pasnih tade la aku nk jrit2 kat dorm ko da nk suh liteoff! yg 2 aku tujukan khas utk cute! hakhakhakkk..hope ko akan kekal jelita erk!! eh x2(tp bole juge, kkl jelita)...hope ko bole jd doc. bole la aku dpt treatment free kat klinik ko. nt nk pakai braces aku g klinik akak ko plak. ko mntak la dskaun kat dye. heheheeee...dun worry, aku da jnji nk blnje ko scret recipe smlm kan?!(13.05.2010) nt kite hang same2...n 1 more thing, nt aku dtg raye umah ko tlg suruh uncle j.i sediakan wit raye lbih skit dr ko taw! aku kan mude dr ko 2 bln 27 ari.hahaha...kalo x, aku angkut bwk msuk court!!SAFRIE (Adik Toughku)!
ko mmg tough! x pena aku jumpe org tough yg seusia kite. ea, ko mude lg dr aku kot...hahaha..jge BMI ko safrie..jgn nt naek kpl, bole tggelam kpl 2. ko ingat lg x jnji kite? bila ko da kaye t, ko nk blnje aku kan? aku mntak mcD je. hahaha.. 2 mmg fevret aku. area umah kite da la tade mcD, mskin btol! hahahaa... mule2 masuk 4BIRUNI dlu aku tgk ko pendiam je..bajet cool la 2! hua3.. sonok jd ahli umah nilam ngan ko! teringat zaman ko jd maskot harimau biru 2..sgguh klaka. aku escort ko smpai ke pdg kot! x psl2 je suar maskot 2 koyak. haha..sonok jd ahli umah nilam sbb ko kuat lari n tarik tali! kite sumbang emas kat nilam kot!! syok kot! n aku plg suke kalo ko yg azan n jd imam..sng sgt nk knl sore ko 2. yg syok gak bile wat puisi dan lgu mse f5..kelam gile mse 2! tp mng gak no 2..even dak pompuan x dpt adiah..korang dak laki yg bolot sume. seb baek la adiah x best! kalo x aku mengamuk mase 2 gak! haha~ ko je dak laki yg phm kisah aku n d**a 2 kan? time kaseh!! nt aku blnje secret recipe cam leya erh! sory sbb wat korang 22 mrh! hah, x lupe gak, ko pena aja aku admat kot..bab combination 2..tenkiu taw!! plus, ko slalu teman aku bile aku x bole tdo mlm..n da same thing goes 2 u my tafrie! nt ko msuk alam tggal sape nk tmn aku mlm2 kalo x bole tdo?? susa la nk jumpe kwn cam ko! sporting abes la! trimas sbb byk bimbing aku!!(aku da puji ni jgn kembang n x leh tdo mlm plak) :P




p/s: byk lg org aku nk cite sbnarnye..but in da next entry la erk! penat menaip ni.

4 comments:

  1. zek...i really love ur blog!!
    lap you dear~~

    ReplyDelete
  2. zaza..aku tgh xde benda nak wat so aku usha la entry2 ko yg dah berkurun ni..hehe.mane secret recipe aku ha?hahaha.lol

    ReplyDelete
  3. HAH!!! secret recipe ko mcm mana eh? jom jumpa laa!


    *baru perasan

    ReplyDelete