Friday, June 25, 2010

A Simple Yet Sweet Note

Semalam masa tengah tunggu kelas CSC134 start aku belek-belek folder phone aku. Lepastu kan aku terjumpa benda ni. Hahaa sudah berbulan, hari ni baru perasan. Thanks sapa yang tinggalkan notes ni! I  you!


Believing you is my priority, remembering you is my responsibility :)


p/s: Thanks :*


Sunday, June 20, 2010

Happy Father's Day

My super duper ABAH ;D

I, AFIQAH IZZATI BINTI MAZLAN, the 3rd child of MR. MAZLAN BIN MAT ALI hereby wishing him a HAPPY FATHER'S DAY!! You're my great superhero that I have ever had exclude the Superman, Spiderman, Ultraman, Batman n even the Power Rangers la. Thank you for being such a great father and never get annoyed with us, your very cheeky naughty  yet mischievous children SYAZWAN, AINNATUL, IZZATI n HAKIMI. I want you to know that I really love it to be in the car which was driven by you. I at all material time feel like a superstar slaying on the highway! HAHA..you are also my super duper GPS..can you transfer your memory into my cerebrum?? ;D THANK YOU ABAH! I LOVE U SO MUCH!! I used to write this entry using proper English language otherwise I'll be scolded by my English teacher, my father. ;P

p/s: Will be release in cinema, Lagenda Anak-anak Mazlan.. ;D

Wednesday, June 16, 2010

Melepak Je Kerja Kau













Malam hari Sabtu hari tu meronggeng lagi. Kali ni Teya & Amal ajak pergi Oldtown White Coffee Seksyen 7 pulak. Saja lepak-lepak buang masa dekat sana, order mee kari dengan lime juice. Actually nak surf internet sebab nak cari article untuk subjek BEL 313. Wifi Kolej Mawar lembabs nak mati. Oh btw, kitorang kena paw dengan pakcik taxi kenari bernombor HB 6 SA.  Pakcik yang suka pakai face mask tu. (kalo jumpe taxi ni jangan naik. Boikot!) Sampainya hati pakcik paw student macam kami ni.T___T


p/s: Lepasni kena belanja Amal pulak =.="