Saturday, December 11, 2010

Missing

Sumpah aku rindu gila classmates aku yang superdupercoolestfabulousawesome!!! Warga 5 Biruni 2009 SBP Integrasi Gopeng. Meh aku listdown apa benda yang aku tak boleh lupa pasal korang okay! Let's go babeh!!



THE GUYS

SAFRIE - Body kau yang tough... Phewiiit!
AIDIL - Carutan dalam satu nafas tanpa henti! No one can do that better than you.
PIYAN - Suara nasyid kau sedap doe!
AQIL - Kau lah tauke kantin, koop, DM, kiosk (Gila kulit ayam) -.-'
AMUK - Contengan seni yang kau buat dekat module Addmaths aku sangat meruntun jiwa.
AFIQ - Kau lah pak lawak kelas 5B kalau nak tau.
BILUS - Video cam and piano!
KAMARUL - Kau lah budak paling sopan!
LOBO - Essay merapu kau & ke-blur-an serta kelembapan kau! Maaf terlalu jujur.
ZAQU - Kebajetan kau yang kadang-kadang sangat meng-annoyingkan. Maaf terlepas cakap.
HAKIM - Pendiam gila. Aku awkward kalau nak sembang dengan kau till now.
ELYAS - Hang loqlak hang tau dak? Merapu me-mabuk je tau. Kuat syabu lettew. HAHAHA
IWE - Aku benci kau. Maaf ini terlalu ikhlas.  Nightmare!


THE GIRLS

SEHA - Kau pun standard aku yang bengap Addmaths!! HAHA but at least Sejarah kita power!
INTAN - Jari debab kasut saiz 7!
MUMUL - Duta makanan dan braces!
IKHA - Supergirliciousprincess
YUNI - Otak apa kau ni? Genius tak ingat lah
LIA - Kaulah makhluk jelita 5B!! Badan species model uhols! Pandai pulak tu!
KURI - Kpop Jpop...semua kasi kat kau.
DYLA - Getek and tulisan kau yang bulat-bulat tu.
NAB - Kaulah muslimah berjiwa rock!! I tabik spring dekat you sister!
DAYANA - Ms. colourful braces. Ms. homesick-er. Ms. pandai melukis.
KHAM - Ayucantikjelitamanisangguncomelmajalahsiswa
SERA - Suka dengar gosip-gosip terbaru dari kau. Tak lupa jugak kata-kata sinis utk sapa yg cari psl
WANIE - Ratu Kimia.
ZAZA - penulis entry ni yang terlalu jujur

p/s: errr...jap, aku dah lupa kelas kita ada berapa orang ahli. 27 ke 28 eh? =.="

6 comments:

  1. ak plg suke kham punye! XD majalah siswa :DD

    ReplyDelete
  2. aku pon suke kham punye!hahaha.
    pingu tu x leh blah..asal ko jujur sgt ni zaza?haha

    ReplyDelete
  3. teyna + leya= hehehe..hanya kecantikan dan majalah siswa je yg mengingatkan aku kat kham. :P

    k-run: syyhhh..jgn repor kat aidil. mau kena bantai nt!

    ReplyDelete
  4. ngek lah anda zek!
    nway aku sukak!

    ReplyDelete