Saturday, December 11, 2010

Missing

Sumpah aku rindu gila classmates aku yang superdupercoolestfabulousawesome!!! warga 5 Biruni 2009. meh aku listdown apa benda yang aku tak boleh lupa pasal korang okay! Let's go babeh!!



THE GUYS

SAFRIE - body kau yang tough...phewiiit!
AIDIL - carutan dalam satu nafas tanpa henti!
PIYAN - suara nasyid kau sedap doe!
AQIL - kau lah taukeh kantin, koop, dm, kiosk -.-'
AMUK - contengan seni kat module admaths aku sgt meruntun jiwa.
AFIQ - kau lah pak lawak kelas 5B kalau nak tau.
BILUS - video cam and piano!
KAMARUL - kau lah budak paling sopan!
LOBO - essay merapu kau + kelembapan kau! maaf terlalu jujur.
ZAQU - kebajetan kau yang kadang-kadang sangat meng-annoyingkan..maaf terlepas cakap
HAKIM - pendiam gila.
ELYAS - hang loqlak tau dak? merapu me-mabuk je tau...tp kau pandai main gitar!
IWE - aku benci kau..maaf ini terlalu ikhlas. nightmare!


THE GIRLS

SEHA - kau pun standard aku yang bengap Admaths!! haha.tapi sejarah power doe!
INTAN - jari debab kasut saiz 7!
MUMUL - duta makanan dan braces!
IKHA - supergirliciousprincess
YUNI - otak apa kau ni? genius tak ingat lah
LIA - kaulah makhluk jelita 5B!! badan species model uhols! pandai pulak tu!
KURI - Kpop Jpop...semu kasi kat kau.
DYLA - getek and tulisan kau yang bulat-bulat tu.
NAB - kaulah muslimah berjiwa rock!! wa tabik spring la sama lu der!
DAYANA - ms colourful braces. ms homesick-er. ms pandai melukis.
KHAM - ayucantikjelitamanisangguncomelmajalahsiswa
SERA - suka dengar gosip2 terbaru dari kau..tak lupa jugak kata2 sinis utk sapa yg cari psl
WANIE - ratu kimia.
ZAZA - penulis entry ni yang terlalu jujur

p/s: errr...jap, aku dah lupa kelas kita ada berapa orang ahli. 27 ke 28 eh? =.="

6 comments:

  1. ak plg suke kham punye! XD majalah siswa :DD

    ReplyDelete
  2. aku pon suke kham punye!hahaha.
    pingu tu x leh blah..asal ko jujur sgt ni zaza?haha

    ReplyDelete
  3. teyna + leya= hehehe..hanya kecantikan dan majalah siswa je yg mengingatkan aku kat kham. :P

    k-run: syyhhh..jgn repor kat aidil. mau kena bantai nt!

    ReplyDelete
  4. ngek lah anda zek!
    nway aku sukak!

    ReplyDelete