Saturday, March 12, 2011

Macam .....(Sila isi tempat kosong)!

In The Name Of Allah Most Gracious Most Merciful

Woot. Woot. Assalamualaikum.Well hello there world! Kihkihkih :D Lately memang malas gila nak update blog sebab sangat-sangat busy siapkan assignments, tests, presentation, assessments and tak lupa jugak study. Exams week pun baru je berlalu and it' was like.....DAMN!! I think I've to attend time management class! Nooo..not only me but the rest of Law Asasian Students too. -.-' I keep on thinking, what the hack is this...? We've to finish up almost four 20-30marks essays within 2 hours. Yeah, and the handwriting look very horrible! I was frustrated bila paper Law II yang aku rasa senang tapi aku tak boleh jawab dengan efficientnya disebabkan masa yang tak cukup.

And yang paling mengecewakan, paper aku tu nanti kena mark dengan 'The Most Strict Lecturer' in UiTM. DAMNNNN! Makin menguranglah possibility aku nak dapat A dengan kombinasi tulisan yang macam cakar ayam tu. Paper Law III, errmm no comment. Part A is kinda tough though. Economic Principle..ARGHH!! The calculation susah dooooeeee! Aku lagi prefer Admaths kot. Psycho..Objective and True/False question macam susah sikit sebab aku malas nak baca. *MALAS?? tak pernah nak taubat lah aku ni. Global..Yang ni agak best sebab soalan senang. Jawab dengan riang gumbira je! Hah, ushar gambar bawah ni untuk maklumat lanjut.


Inilah soalan Law II yang kononnya aku cakap senang tu *bajet kau pandai sangat lah Zaza?

Handwriting kalau bukan waktu exam

Yang ni pulak handwriting masa dalam exams..hah, amek kau kengeriannya!

5 comments:

  1. kak zaza,,,tulisan kita buat hw wk2 cuti mcm tu lah lebih kurang...malas gila kot nak buat hw...

    ReplyDelete
  2. hahaha..tulisan cantik atau tak tu lain cerita. janji siap. kan kan kan?

    ReplyDelete
  3. zaza sjak bile tulisan ko jd cmtu bile xm! hahahaha

    ReplyDelete
  4. sejak amek law ni. Ko mesti paham kan teyna? Ko kan dentist. tulisan macam doktor pakar jugak! hehe

    ReplyDelete
  5. Tersalah amek course ni. Sepatutnya buat medic. Tulisan dah gaya doktor je tu !

    ReplyDelete