Sunday, April 24, 2016

Finally Graduated!





Salam guys.

Since aku habis degree, aku tak pernah update blog. Tetiba harini tergerak hati nak update sebab bosan and terasa nak luah perasaan. Kahkahkahkah… Alhamdulillah aku dah selamat grad untuk both degree and postgraduate diploma bulan 11/2015 haritu. Yeay! *Clap Clap Clap*

I must say that these past 5 years have never easy on me. I could never imagine that finally I hold the Bachelor of Laws (LL.B Hons) and Postgraduate Diploma in Islamic Judicial Administration and Legal Profession (DAIJ) from UKM concurrently. I graduated excelling in both courses (though I didn’t achieve those distinction awards in my degree) and surely I’m fully satisfied of my own capability. I struggled a lot to achieve what I have today and yeah it’s worth to me. I’ve got my ups and downs throughout these years. I was mentally tortured (gituuu over kan) to finish the law school. My foundation year back in UiTM was a dull memory. I didn’t perform well that I made a decision to jump into a different course (if I didn't further in Law, perhaps I'm a promising urban regional planner right now). But He knows what’s best for me. He opened the path for me and that’s what make me today.


Masa convocation day aku nyaris-nyaris nak menitiskan air mata sebab tak percaya at last berjaya jugak tamatkan law school. Dulu masa study banyak main-main dengan geng Zaza Farre Ida aku.  Banyak buat kerja gila dengan diorang and geng Mama. Walaupun mentally tortured and experienced traumatic years dekat UKM, diorang la yang menjadi sumber kekuatan dan yang mewarnai hidup aku. Masa aku convo aku sebak sikit la masa nyanyi lagu Varsiti Kita sebab itu la last time nak nyanyi. Korang aku tak tau la pulak cemana kan. Okay la, aku nak share gambar-gambar convo aku dengan korang. Fyi, jubah coklat tu untuk convo degree law and jubah mustard untuk convo DAIJ. Jangan pelik ye sebab dekat UKM jubah convo berbeza colour mengikut faculty.




 They are my support system all this while



Some of FUU students yang further DAIJ


From Left: Farre, Ida & Zaza


The fourth benchers since our 1st year


p/s: Seronok I dapat buat project runaway atas stage.
Fefeeling Behati Prinsloo dalam Victoria's Secret Fashion Show.

No comments:

Post a Comment